Basiscursus Tarot

Binnenkort komt er een nieuwe startdatum!


Ik weet nog de dag, dat ik voor het eerst een tarotdeck vasthield, dat was op de paranormale beurs in Rijswijk, ik was toen 16 jaar alweer ruim 26 jaar geleden. Wat was ik enthousiast, ik wilde direct naar huis om het uit te pakken. Mijn eerste blik op Rider Waite Smith was vreemd, ik vond de plaatjes eigenlijk helemaal niet zo leuk. Zo oudbollig was mijn eerste reactie, maar ik gaf het een kans. Als eerste bladerde ik door het boek, eerlijk gezegd snapte ik er helemaal niks van. Na dagen proberen, belandde het deck ergens op de plank, ik kon er maar geen connectie mee maken. Na jarenlang een haat liefde verhouding te hebben gehad met de tarot en diverse leuke cursussen gevolgd te hebben, maar toch niet datgene kunnen vinden wat ik zocht. Ben ik meer mezelf meer gaan verdiepen in het systeem. Ik, als lucht element dat constant in m'n hoofd zit, moest het snappen, toch snapte ik het maar niet. Totdat ik een aantal boeken las waar het systeem langzaam duidelijk werd. Halleluja, het kwartje was gevallen. Als ik dit nou wist toen ik 16 was, dan had het een hoop frustratie gescheeld. Dit systeem wil ik jullie ook graag leren. Dus trek je wandelschoenen aan, want we wandelen samen door de voetstappen van de dwaas.


Voor wie is deze cursus

Iemand die altijd opzoek is naar antwoorden, naar inzicht. Geen voldoening heeft bij één antwoord, maar mogelijkheden wilt zien, opties wilt bekijken. Alles wat jou brengt naar 'jou kern' dat naar de voorgrond wilt komen. Optimaal leven vanuit je ziel. Heb je weleens een tarotreading door iemand laten doen? Dat je er zo verbluft van bent geraakt, dat je uit nieuwsgierigheid ook een tarotdeck bent gaan kopen. Of ben jij iemand die dagelijkse tarotkaartjes bekijkt op diverse social media contents. Misschien ben jij wel diegene die naast een personal coach, health instructeur, of een andere healer job de tarot als inzichttool wilt gebruiken. Wie je ook bent, zodra je door de kaarten betoverd bent is er vaak geen weg meer terug, ze zijn zo gefascineerd. Je blijft er naar kijken en vraagt jezelf constant af wat ze willen vertellen? Je kijkt, kijkt en blijft kijken, je pakt het boekje erbij, misschien toch maar even op google kijken. Je ziet zoveel betekenissen, maar hoe haal je de kern eruit. Je ziet het gewoon niet, je valt blank. Je wilt het opgeven wat je snapt niet wat de kaarten jou willen vertellen. Wanneer je zo een moment ervaart, dan ben ik er, om jou aan de hand te nemen en samen de eerste stappen te zetten door de reis van de dwaas.

 

Wat ga je leren

 • Wie ben jij in de tarot en wat heeft de tarot over jou te vertellen.
 • Het systeem om makkelijk en snel de kaarten leren duiden, zonder uren, dagen, jaren bezig te zijn met alle betekenen in je hoofd te stampen.
 • Je gaat leren de kaarten met elkaar te verbinden door simpele kernwoorden.
 • Wat men nog vaak lastig vindt is het verhaal maken, je gaat de rode draad vinden.
 • Om de duidelijk inzicht te krijgen is het belangrijk dat de juiste vraag wordt gesteld, je gaat leren hoe je de juiste vraag voor een bepaalde situatie kunt stellen.
 • Diverse leggingen om inzicht te krijgen in verschillende onderwerpen.
 • Wat vaak nog eng en overweldigend wordt gevonden, is het leggen van een Keltische kruis, op een heldere en begrijpbare manier zal ook het Keltisch Kruis voor jou een piece of cake worden.

Wat krijg je

 • 5 online lessen verspreid over 5 weken, elke maandag in die 5 weken komt er een live sessie van ongeveer 2 uurtjes, deze sessie worden opgenomen, zodat je het later nog terug kunt kijken.
 • 4x live google meet sessies met Q&A en leuke activiteiten, deze worden opgenomen, zodat je nog de mogelijkheid heb om terug te kijken.
 • Toegang tot een besloten facebook groep waar alle opdrachten en vragen gepost worden, zodat er echt van elkaar en met elkaar geleerd wordt.
 • De online lessen zijn ook in PDF te downloaden en de filmpjes zijn via YouTube los te bekijken met de link die je van mij ontvangt.
 • Certificaat voor het volgen van de cursus

Bonus

 • Omdat ik het zo geweldig vind dat je meedoet met de cursus krijg je van mij een goodiebox waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Wat heb je nodig?

Uiteraard wat tijd en een open en frisse blik :-)
Voor deze cursus gebruik ik zelf de Rider Waite Smith tarot, het is fijn als jij daar ook gebruik van gaat maken tijdens de cursus. Gaande weg in de cursus zullen we het ook hebben over andere die fijne decks die aansluiten bij het Rider Waite Smith systeem.

Daarnaast is het ook handig om een journal boekje of schrift bij de hand te houden, deze zul je hard nodig hebben tijdens de cursus.
Maar heb je je aangemeld voor de cursus, zul je deze items ook terugvinden in je goodiebox ;-)

 

Wil jij ook het systeem van Tarot leren kennen?
Zodat je op een makkelijke manier de kaarten kunt leren duiden en het vertrouwen krijgt in jezelf om een reading te doen voor jezelf of een ander?

Schrijf je dan in voor de basiscursus 'Door de voetstappen van de Dwaas'

Prijs € 333,00

Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan in 2 termijnen van € 177,00 of in 3 termijnen van € 122,00.

Hoop je te mogen verwelkomen tijdens de cursus.
Liefs en een warme groet,
Debbie Pardeshi