EVEN VOORSTELLEN

Hey mooi mens, wat leuk dat je op bezoek bent.

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Debbie ik ben 41 jaar, de partner van mijn lieve vriend en trotse moeder van mijn dochter, sterrenzoontje, plusdochter en jong volwassen pomeriaan hondje. Wij wonen in het gezellige Scheveningen in Den Haag. 

 

Vanaf mijn jonge jeugd had ik al sterk het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik had vaak waarzeggende dromen, deja-vu gevoelens, het idee dat ik omsingeld was met energieën of entiteiten en deze ook soms zag. Ook dat ene onverklaarbare gevoel, dat je het gewoon weet. Verbazingwekkend kwam dat wetende gevoel al vaak uit tot waarheid. Nu later in de jaren werd het duidelijk dat ik heldervoelend ben. In mijn jonge jaren durfde ik er met niemand over te praten, waarschijnlijk had ik het idee dat mensen mij raar zouden vinden of dat ze me niet zouden begrijpen, misschien het onbegrip voor het onverklaarbare. Ik begreep het immers. Soms beangstigde het onverklaarbare mij, waarbij ik wenste dat ik het gevoel en de dromen niet meer had. Naarmate de jaren verstreken en ik op de middelbare school terecht kwam, kreeg ik vriendinnen met dezelfde interesse in het spirituele. Op spelende wijze pakte we een normale set speelkaarten, we koppelde betekenissen aan de kaarten, jammer genoeg weet ik niet meer welke betekenissen dat waren. We oefende onderling met kaarten totdat we echt serieuze readingen konden geven. En je raad het al, in de pauzes en tijdens tussenuren gaven we readingen aan onze schoolgenoten. Wat hadden we er veel plezier in. Oja, ik wist trouwens op dat moment niks over het bestaan van tarot. Best fascinerend nu ik zo terug denk, waar hadden we het vandaan.....?

 

Een paar jaar later toen ik 16 was bezocht ik voor het eerst een paranormale beurs, WAUW er ging een wereld voor me open. Dat was de dag toen ik mijn eerste Rider Waite Smith tarot deck kocht, die ik trouwens nog steeds hebt. Dit was wel heel anders dan de normale speelkaarten. Wat waren de afbeeldingen overweldigend. Zonder enige begeleiding of cursus las ik het ingesloten boekje door, ik weet nog dat ik het superlastig vond om het te begrijpen; wat betekende die plaatjes, wie waren al die mensen, wat deden ze daar, al die symboliek. Het sprak me totaal niet aan.

Na weken ermee gestoeid te hebben, besloot ik ze maar weer even in de kast te parkeren. Rond dezelfde periode kwam er een tijdschrift uit, ik ben even de naam kwijt, het was zo een tijdschrift dat je kon verzamelen tot een naslagwerk, bij elke editie kreeg je een cadeautje erbij een olie, kristal, wierook en natuurlijk ook de tarotkaarten. Er werden vele spirituele onderwerpen besproken waaronder dus ook de tarotkaarten op een fijne en praktische manier. Ik weet dat ik toen voor het eerst kennis maakte met de elementen en de sterrenbeelden en hoe ze een plekje hadden in de tarot. Mijn reis door de tarot was nu daadwerkelijk begonnen. Met wat tussenstops en rustpauzes ging mijn reis door wat pieken en dalen. Het leven was niet altijd gemakkelijk, de uitdagingen, de hoogtepunten maar ook het intense verdriet heeft mij de sterke vrouw gemaakt met een aardige dosis levenservaring. Nu vandaag na een hele speurtocht en onderzoek, vele cursussen en workshops verder, ben ik hier terecht gekomen om mijn kennis en wijsheid met jullie te delen. En jou te helpen op jou zielsmissie. 

Hetzij via een coaching sessie, reading, workshop of cursus. Je bent van harte welkom.

 

Warme groet, Debbie
Namasté