Blog

Aromatherapie voor op reis

De vakantieperiode is aangebroken. Op reis gaan wordt meestal gezien als een geweldige ervaring, één die je misschien al een tijdje hebt gepland en waar je naar hebt uitgekeken. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat en je geen onnodige zorgen hoeft te maken over kleine kwaaltje en ongemakken op reis, kun je een kleine reisverzekering toevoegen aan je toch al overvolle bagage. Aromatherapie met een aantal gemakkelijk beschikbare essentiële oliën helpt al je een hele eind op weg. Reisziekte, insectenbeten, spijsverteringsproblemen en algemene reis vermoeidheid, om er maar een paar te noemen, zijn veel voorkomende ongemakken die worden ervaren wanneer je denkt ontspannen op reis te gaan. Een kleine verzameling van niet al te dure essentiële oliën kan een grote verlichting bieden van deze kwaaltjes. 

Lees meer »

Tarotchallenge September

Deze maand staat in het teken van jou ziel, wat hebben de zomermaanden jou gebracht en wat heb je geleerd. We nemen een kijkje door de oog van onze ziel. Hoe kunnen we meer in lijn staan met onszelf en onze behoeftes.Neem je ook een momentje voor jezelf en doe je gezellig mee met deze challenge?

Lees meer »

Affirmeren....hoe doe je dat?

Vandaag kreeg ik een interessante vraag in mijn inbox. Waarvan ik meteen dacht, voor mij klinkt dit zo vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het helemaal niet zo makkelijk. Wanneer ik het probeerde uit te leggen, raakte de woorden die ik opschreef mij ook direct. Want hoe doe je dat eigenlijk; 'ervoor kiezen om gelukkig te zijn, zelfs in tijden met uitdagingen of moeilijkheden'. 

Lees meer »

Je 'Hogere Zelf'

Zijn we niet gewoon een lichaam met een eigen personaliteit? Nee, gelukkig zijn wij veel meer dan dat. Ieder van ons heeft een hoger aspect van het 'zijn'. En natuurlijk noemen wij dit het ‘Hogere Zelf’. Sommige noemen het ook wel het ‘Overzelf’ of ‘Overziel’.

Lees meer »

Bescherm jezelf tegen energievampiers

Energievreters ze zijn overal! Het zijn je familieleden, je vrienden je collega's en JIJ bent er misschien ook zelfs een. Een veel voorkomende naam is een energievampier en we weten allemaal wat vampiers doen! In dit geval zuigt de vampier al onze vitale energie op, het put ons uit en zorgt ervoor dat we ons leeg voelen zowel emotioneel, fysiek, mentaal als spiritueel. Geestelijke zuivering en cord cutting (energiekoorden doorbreken) zijn enkele hulpmiddelen om die de vampiers weg te kunnen houden!

Lees meer »