Prachtige handgemaakte bloemen runensteentjes.

Runen ook wel het Runenschrift genoemd is het oudst bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt. De letters of wel symbolen waren meestal rechte en hoekige lijnen, omdat die in die tijd gemakkelijk in bijvoorbeeld steen of hout kon worden gekrast. De Runen symbolen werden naast het dagelijkse gebruik als geschrift ook gebruikt als een magische tool waarbij de symbolen als orakel werd gebruik voor het waarzeggen. Wat wij hedendaags nog steeds doen.

Runeninscripties zijn bekend van ca. 150 tot 1200 na Chr. en in Scandinavië nog een paar eeuwen langer. In bijna alle gebieden waar Germaanse volkeren (zoals de Vikingen) zijn geweest, kunnen runeninscripties aangetroffen worden.

Er bestaan verschillende soorten runenschriften, de bekendste is het Oude Futhark. Net als het Griekse alfabet bevat de reeks 24 runentekens in een specifieke volgorde. Deze runen steentjes kun je hier bij mij kopen. Je hoeft voor het gebruiken van de Runen steentjes geen uitgebreide studie of cursus gevolgd te hebben. Maar je kunt de basisbetekenis samen met je intuïtie gebruiken om inzichten te verkrijgen.

Bij het bestellen van deze prachtige handgemaakte runensteentjes krijg je er een zelfgemaakte opbergzakje bij en een beknopte Runen betekenissen lijstje. Zodat je er al direct mee aan de slag kunt.

Sale!

Spreukenpotje | Spell Jar

€ 15,55 € 11,11
Sale!

Spreukenpotje | Spell Jar

€ 15,55 € 11,11

Creëer je eigen geluk
Een spreukenpotje wordt gezien als een ingesloten spreuk dat je bij je kunt dragen of ergens neer kunt zetten voor bescherming of geluksbrenger. Doe vooral waar jij je prettig bij voelt, niks moet alles mag. De ingrediënten (kruiden, symbolen, intenties en kristallen) van deze krachtige spreukenpotjes stem ik helemaal af op het doel waar de spreukenpotje voor bedoeld is. Dat kan zijn voor succes, zelfliefde, bescherming, aantrekken van welvaart, aantrekken van liefde en nog veel meer. Elk ingrediënt wordt met een intentie aan het potje toegevoegd en tijdens de volle maan opgeladen. Het helpt je om je verlangen te manifesteren. Het is eigenlijk een fysieke intentie waarop je jezelf kunt concentreren terwijl je werkt aan het tot leven brengen van je wensen.

Spreukenpotjes zijn gebaseerd op oude volksmagie die teruggaat tot de 17e eeuw. In het verleden werden spreukenpotten gebruikt ter bescherming om kwade geesten af te weren. Tegenwoordig  hebben ze een veel bredere aantrekkingskracht.

Gebruik van het spreukenpotje
Voor mij is elke spreuk een manier om je gedachten en bedoelingen naar de fysieke wereld te brengen. Hiermee creëer ik een tastbare representatie van de dingen die we verlangen. Het is een prachtige tool om je elke dag eraan te herinneren aan wat je probeert te manifesteren. Door de pot vast te houden en in te tunen op de krachten van de elementen die in het potje zijn verwerkt. Je kunt het ook op een speciale plek bewaren waar je dagelijks bent of voorbijloopt, zodat het je helpt gefocust te blijven.

Disclaimer: 
De spreukenpotjes zijn uitsluitend bestemd voor energetische en spirituele werking. Het is niet de bedoeling om magische producten te vervangen voor eventuele medicatie of medische behandelingen. Raadpleeg daarvoor altijd jou eigen huisarts.

Fascinatie
Gefascineerd zijn door de maan. Ken je dat? Die grote lichtbol dat licht schijnt in de duisternis. De maan is zoveel meer dan dat. Al zolang ik weet ben ik fascinerend door de maan. Zij was diegene met wie ik de gesprekken voerde, die je met niemand anders kon voeren. Of diegene naar wie ik urenlang zat te staren, wanneer ik wist dat er een eclips aan zat te komen.

De maan is door mijn leven heen mijn steun en toeverlaat geweest. En tot op de dag van vandaag houdt de maan mij bezig. Mijn fotoalbum staat inmiddels bomvol met maan foto's, dat ik over de jaren heen hebt gemaakt.

Wist je, dat wanneer ik een nieuwe mobiel kocht, ik eerst naar de specificaties keek of deze goed genoeg waren om de maan te fotograferen.
Zoals je leest gaat mijn fascinatie voor de maan soms een tikkeltje te ver, een klein beetje maar.

Maar dat brengt mij wel naar mijn E-book 'Leven in de ritme van de maan' dat ik speciaal voor jullie heb geschreven. Het is een E-book waar je ook ook lekker actief mee aan de slag. Bij vier maanfases heb ik een extraatje toegevoegd. Al nieuwsgierig geworden?

Klaar om te ontdekken hoe je je kunt afstemmen op de cyclus van de maan om nog meer succes in je leven te creëren?

Belangrijk om te weten:
Na het afrekenen van dit E-Book ontvang je binnen 24 uur het E-Book in PDF formaat op de mail, controleer dus goed of je het juiste emailadres hebt doorgegeven.

Intentiekaars

€ 8,88

Intentiekaars

€ 8,88

Manifesteren of loslaten
Wil jij iets voor jezelf manifesteren of juist loslaten? Mijn intentiekaarsen helpen jou het doel niet uit ogen te verliezen. Maar geven jou de kracht om jou diepste verlangens te manifesteren. Elke kaars is met de hand gemaakt en heeft daarbij de ingrediënten die passen bij de intentie.

Gebruik van de intentiekaars
Kies een rustig plekje uit waar je helemaal tot rust kunt komen. Maak de omgeving ontspannen door midden van een wierook aan te maken een kopje thee erbij. Steek dan jouw gekozen kaars aan en visualiseer hetgeen dat je wilt manifesteren. Geloof dat het voor jou is bestemd, ervaar het gevoel dat je hebt dat als het er is. Of bij healing dat je het losgelaten hebt. Neem je tijd en geniet van het moment. Sluit altijd af met 'en zo zal het zijn', zonder twijfel of oordeel. Vertrouw op datgeen waarvoor je de intentie hebt geplaatst.

Disclaimer 
De intentiekaarsen zijn uitsluitend bestemd voor energetische en spirituele werking. Het is niet de bedoeling om magische producten te vervangen voor eventuele medicatie of medische behandelingen. Raadpleeg daarvoor altijd jouw eigen huisarts.

Manifesteer het beste voor 2024
Een wensbal wordt gezien als een ingesloten spreuk voor het aankomende jaar. Voor deze tijd van het jaar kun je ophangen in je kerstboom als geluksbrenger. Heb je geen kerstboom, dan is er vast nog een ander mooi plekje. De ingrediënten (kruiden, symbolen, intenties en kristallen) van deze krachtige wensbal stem ik helemaal af op het doel waar het voor bedoeld is. Elk ingrediënt wordt met een intentie aan het potje toegevoegd. Het helpt je om je verlangen te manifesteren. Het is eigenlijk een fysieke intentie waarop je jezelf kunt concentreren terwijl je werkt aan het tot leven brengen van je wensen. Uiteraard leuk voor jezelf maar natuurlijk ook hartstikke leuk om iemand anders mee te verrassen. Het wordt geleverd in een prachtige kadodoosje, klaar om weg te geven. 


Disclaimer: 
De spreukenpotjes zijn uitsluitend bestemd voor energetische en spirituele werking. Het is niet de bedoeling om magische producten te vervangen voor eventuele medicatie of medische behandelingen. Raadpleeg daarvoor altijd jou eigen huisarts.

Vaak last van negatieve vibraties om je heen? Gebruik de Stay Away Spray om de energie om je heen te zuiveren en te beschermen.