Deck Interview

Heb je net een nieuwe deck gekocht? Hoe leuk is het dan om je deck te interviewen. Zo kom je erachter wat voor band jij hebt met je deck. Hoe jouw deck reageert tijdens een leggingen. En ook belangrijk voor wat voor readingen jou deck geschikt is. Je kunt de legging hieronder downloaden. Laat vooral weten hoe jij deze legging hebt ervaren. 

Warme groet Debbie


Pendelkaart tarot

Ben je al een beetje bekend met pendelen, dan is het uitpendelen van een tarotkaart zeker leuk om te doen. Ook goed voor beginners. Stel de vraag hoe je het gewend met tarot, bijvoorbeeld bij een dagkaart kun je vragen; 'welke tarotkaart gaat mij vandaag helpen op mijn pad', of 'welke tarotkaart geeft de energie van vandaag weer'. Je kunt de pendelkaarten hier downloaden. 

Warme groet Debbie


De 4 elementen

Een belangrijk onderdeel van de tarot zijn de 4 elementen, bestaande uit 'Bekers, Zwaarden, Staven en Munten. Er zijn naast deze 4 elementen nog vele verbindende elementen. In dit document heb ik geprobeerd zoveel mogelijk verbindende elementen te verzamelen. Zodat je alles in één oogopslag bij elkaar hebt. Wat extra toegevoegde waarde geeft bij een tarotreading. Je kunt het document hier downloaden.
Veel plezier ermee.
Warme groet, Debbie