Consults


Loop het even niet zo lekker, weet je niet zo goed hoe je een bepaalde situatie kunt aanpakken. Wil je wat meer inzicht hebben in mogelijkheden. Of ben je juist opzoek naar meer diepgang in je leven. Benut je jouw volledige potentie of ben je nog zoekende. Ik help je graag om meer inzicht te geven op jouw levenspad. 

Voordelen van een live online consult:

  • Je bent er bij vanuit je eigen vertrouwde omgeving
  • Je kunt mij tijdens de reading van alles vragen
  • We kiezen samen een tijdstip dat het beste bij je past
  • Je bent één op één met mij tijdens de sessie

Zodra het consult geboekt is, ontvang je via de mail een aantal opties waaruit je kunt kiezen voor de consult. Bij eventuele uitloop van het consult wordt er achteraf nog kosten in rekening gebracht, houdt u rekening met € 11,11 per 10 min uitloop.

Disclaimer:
Ik doe geen tarot consults voor de volgende situaties; zwangerschap, medische kwesties, juridische kwesties, personen onder de 18, derde partijen waar geen toestemming voor is afgegeven

 

Actie

JAARREADING

€ 99,99 € 66,66
Actie

JAARREADING

€ 99,99 € 66,66

Ben je benieuwd wat het nieuwe jaar jou brengt? Met wat voor uitdagingen, mogelijkheden en misschien ook wel obstakels je te maken krijgt? Een jaarreading brengt het voor jou in kaart. Zodat jij aan het roer blijft van jouw leven en de wijsheid uit de tarot kunt gebruiken om bewuster in het leven te staan. Er wordt voor elke maand een tarotkaart getrokken zodat jij duidelijk krijgt wat het thema is van die maand. Als advies trek ik er bij elke maand een orakelkaart bij, zodat je meer verdieping krijgt op het thema dat in die maand speelt.

Deze uitgebreide jaarreading wordt uitgewerkt in een PDF document bestaande uit minimaal 13 pagina’s die je ontvangt per mail. Daarin vind je totaal 25 kaarten uitgewerkt, één voor jouw jaarkaart; deze staat voor het thema van het gehele jaar. Ook 12 tarotkaarten voor elke maand één met daarnaast 12 orakelkaarten die de tarotkaarten ondersteunen als advies. Bij elke maand wordt er stukje vrije ruimte gelaten voor reflectie, zodat je aan het einde van elke maand kunt reflecteren.

Een jaarreading wordt met veel zorg en liefde opgesteld en kost dus wat tijd. Houdt rekening met 3 á 4 weken voordat je deze ontvangt op de mail.

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

Reacties

P
8 dagen geleden

Wat een leuke mooie positieve straling heb je 🙏🙏🙏erg bedankt lieverd je heb me echt een mooie duw gegeven die ik net nodig had...
En wat je zei ja ben nu op vakantie zelfs ik geloofde er niet in eerlijk gezegd want ik was even met alles zat maar dankzij jou reading met een duw en de vakantie die ik echt nodig had heeft me goed gedaan als ik trg ben nieuwe reading debbie ... groetjes lieverd

Katja Ketzler
2 maanden geleden

Lieve Debbie,

Hartelijk dank voor je so on point reading...een duidelijk antwoord op mijn hulpvraag. Met veel liefde en warmte heb jij doorgegeven wat voor mij nodig was om te horen met tips en uitleg. Nu bezig om weer mezelf te worden zodat ik weer kan luisteren naar mijn inner ik en weer de dingen kan doen die mij dichter brengen van mijn zielsdoel.
Dank je wel prachtig mens!

Veel liefs,
Katja

Eline
2 maanden geleden

Wauw wat een sessie met Debbie... Ze heeft zo aangename energie. Precies of je thuis komt. Je voelt dat je u kunt onmiddelijk openstellen. Het is een familialevibe. Ze heeft me goed opweg geholpen om mij inzichtten te geven. En nu heb ik terug kracht. En je hebt zo mooie gave om mensen te helpen.Bedankt Debbie en tot bij de volgende sessie...

S.K
5 maanden geleden

Fijne reading gehad van Debbie.
Heel duidelijk in haar reading.
Mooie handvaten meegekregen.

Dank je wel Lieve Debbie.

Reshma
6 maanden geleden

Paar maanden geleden Debbie op instagram ontdekt. Een reading ontvangen via de app. Zo duidelijk en het resoneerde echt. Ook nog het genoegen gehad om op de beurs te ontmoeten. Wat een lief ,leuk persoon!❤️ Zo benieuwd wat je mog meer i petto hebt voor ons!

NR
7 maanden geleden

Ik heb eerst met Debbie geappd en gaf daarbij aan dat ik sceptisch was over tarot kaarten.
Ze heeft heel mooi aangegeven wat het inhoud en wat je er uiteindelijk mee kan doen. Het geeft je inzicht en een beeld hoe jij je leven kan inrichten naar hoe jij het wilt.
Ik heb een hele mooie reading gehad.
Ik ben door de kaarten zoveel wijzer geworden, dat ik nu weer verder kan!
Debbie neemt haar tijd, legt alles goed uit.
Een hele lieve, warme persoonlijkheid.

Nogmaals bedankt! ♥️🦋🌕

Shari
7 maanden geleden

Vandaag een mooie reading ontvangen
Ik geloofde het niet tot debbie bepaalde uitspreken deed wat echt klopte.
Ze neemt echt de tijd om je alles duidelijk te laten begrijpen dankuwel
Beautiful soul... moge god je nog meer zegenen ❤️🙏🏽

Anjanie
7 maanden geleden

Vandaag een reading gehad van Debbie. Normaal gesproken ben ik erg sceptisch, maar Debbie is erg down to earth. Ik ben zoveel wijzer geworden en net dat extra push en bevestiging gekregen. Dank je wel beautiful soul for this experience.

Tinne
8 maanden geleden

Heel mooie Reading, duidelijk en overzichtelijk om nadien na te lezen. Afgewerkt met een mooi advies. Heel fijne ervaring, die ik zeker nog eens opnieuw doe.

Tamara Vermeulen
een jaar geleden

Zojuist een verwarmde gesprek gehad, ik heb heel veel inzichten gekregen waar ik mee kan in het leven. Ook werden er kaartjes getrokken die overheen kwamen met mijn levens situatie. Het was heel mooi ! En duidelijke adviezen. Ik kom nog zeker terug !

Reactie plaatsen