Consults


"Geluk hoeft niet de weg te zijn, maar de weg naar geluk kan geluk zijn"

 

Loop het even niet zo lekker, weet je niet zo goed hoe je een bepaalde situatie kunt aanpakken. Wil je wat meer inzicht hebben in mogelijkheden. Of ben je juist opzoek naar meer diepgang in je leven. Benut je jouw volledige potentie of ben je nog zoekende. Ik help je graag om meer inzicht te geven op jouw levenspad. 

Voordelen van een live online consult:

  • Je bent er bij vanuit je eigen vertrouwde omgeving
  • Je kunt mij tijdens de reading van alles vragen
  • We kiezen samen een tijdstip dat het beste bij je past
  • Je bent één op één met mij tijdens de sessie

Zodra het consult geboekt is, ontvang je via de mail een aantal opties waaruit je kunt kiezen voor de consult. Bij eventuele uitloop van het consult wordt er achteraf nog kosten in rekening gebracht, houdt u rekening met € 11,11 per 10 min uitloop.

Disclaimer:
Ik doe geen tarot consults voor de volgende situaties; zwangerschap, medische kwesties, juridische kwesties, personen onder de 18, derde partijen waar geen toestemming voor is afgegeven

 

EMAIL CONSULT

€ 33,33

EMAIL CONSULT

€ 33,33

Heb je inzicht nodig, maar is het best spannend om je vraag fysiek te stellen. Of vind je het lastig om online een consult in te plannen. Dan bied ik jou de mogelijkheid om een email tarot consult te boeken.

Voordelen van een email consult is:

  • Je ontvangt een foto van de legging
  • Je kunt het telkens opnieuw nalezen
  • Je hoeft niet op een vaste tijdstip aanwezig te zijn

Probeer je vraag zo duidelijk mogelijk te formuleren, zonder dat er een ja of nee antwoord gegeven kan worden. Dit zal het consult meer diepgang geven bij het antwoord. En hoe duidelijker de vraag hoe inzichtelijker het antwoord wordt.

Voor een zo duidelijk mogelijk profiel, vraag ik ook om uw naam en geboortedatum. Dit helpt mij om een persoonlijker beeld te schetsen bij de reading.

Disclaimer:
Ik doe geen tarot consults voor de volgende situaties; zwangerschap, medische kwesties, juridische kwesties, personen onder de 18, derde partijen waar geen toestemming voor is afgegeven

JAARREADING

€ 99,99

JAARREADING

€ 99,99

Ben je benieuwd wat het nieuwe jaar jou brengt? Met wat voor uitdagingen, mogelijkheden en misschien ook wel obstakels je te maken krijgt? Een jaarreading brengt het voor jou in kaart. Zodat jij aan het roer blijft van jouw leven en de wijsheid uit de tarot kunt gebruiken om bewuster in het leven te staan. Er wordt voor elke maand een tarotkaart getrokken zodat jij duidelijk krijgt wat het thema is van die maand. Als advies trek ik er bij elke maand een orakelkaart bij, zodat je meer verdieping krijgt op het thema dat in die maand speelt.

Deze uitgebreide jaarreading wordt uitgewerkt in een PDF document bestaande uit minimaal 13 pagina’s die je ontvangt per mail. Daarin vind je totaal 25 kaarten uitgewerkt, één voor jouw jaarkaart; deze staat voor het thema van het gehele jaar. Ook 12 tarotkaarten voor elke maand één met daarnaast 12 orakelkaarten die de tarotkaarten ondersteunen als advies. Bij elke maand wordt er stukje vrije ruimte gelaten voor reflectie, zodat je aan het einde van elke maand kunt reflecteren.

Een jaarreading wordt met veel zorg en liefde opgesteld en kost dus wat tijd. Houdt rekening met 3 á 4 weken voordat je deze ontvangt op de mail.

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen

Reacties

Reshma
4 dagen geleden

Paar maanden geleden Debbie op instagram ontdekt. Een reading ontvangen via de app. Zo duidelijk en het resoneerde echt. Ook nog het genoegen gehad om op de beurs te ontmoeten. Wat een lief ,leuk persoon!❤️ Zo benieuwd wat je mog meer i petto hebt voor ons!

NR
een maand geleden

Ik heb eerst met Debbie geappd en gaf daarbij aan dat ik sceptisch was over tarot kaarten.
Ze heeft heel mooi aangegeven wat het inhoud en wat je er uiteindelijk mee kan doen. Het geeft je inzicht en een beeld hoe jij je leven kan inrichten naar hoe jij het wilt.
Ik heb een hele mooie reading gehad.
Ik ben door de kaarten zoveel wijzer geworden, dat ik nu weer verder kan!
Debbie neemt haar tijd, legt alles goed uit.
Een hele lieve, warme persoonlijkheid.

Nogmaals bedankt! ♥️🦋🌕

Shari
een maand geleden

Vandaag een mooie reading ontvangen
Ik geloofde het niet tot debbie bepaalde uitspreken deed wat echt klopte.
Ze neemt echt de tijd om je alles duidelijk te laten begrijpen dankuwel
Beautiful soul... moge god je nog meer zegenen ❤️🙏🏽

Anjanie
een maand geleden

Vandaag een reading gehad van Debbie. Normaal gesproken ben ik erg sceptisch, maar Debbie is erg down to earth. Ik ben zoveel wijzer geworden en net dat extra push en bevestiging gekregen. Dank je wel beautiful soul for this experience.

Tinne
3 maanden geleden

Heel mooie Reading, duidelijk en overzichtelijk om nadien na te lezen. Afgewerkt met een mooi advies. Heel fijne ervaring, die ik zeker nog eens opnieuw doe.

Tamara Vermeulen
5 maanden geleden

Zojuist een verwarmde gesprek gehad, ik heb heel veel inzichten gekregen waar ik mee kan in het leven. Ook werden er kaartjes getrokken die overheen kwamen met mijn levens situatie. Het was heel mooi ! En duidelijke adviezen. Ik kom nog zeker terug !

Yaihara Van der Welle
6 maanden geleden

Een mooie en waardevolle reading mogen ontvangen via de chat. Duidelijke informatie, praktische handvaten, tips en tools om direct mee aan de slag te kunnen. Ik voelde me begrepen en heb weer duidelijkheid in hoe ik nu verder kan. Zeker een aanrader!!!

Leela
6 maanden geleden

Vandaag een mooie reading mogen ontvangen van deze lieve vrouw Debbie.
Heel fijne rustige persoonlijkheid. Ze neemt de tijd om uit te leggen wat de reading inhoudt, kijkt en denkt mee naar hoe je hulpvraag evt iets aan kunt passen waardoor het duidelijker wordt.
Voor mij zijn er weer dingen duidelijk geworden en weet weer heel goed hoe ik mijn pad ga bewandelen.
Lieve Debbie, bedankt voor je kaartlegging. Ga door met wat je doet en blijf wie je bent!! Namasté

petek petek
6 maanden geleden

Debbie did me an amazing reading just in the time that i had really needed it. It just lightened up my way. I have been following her for a long time but getting a special reading was perfect for me because i just got my answers. I think this is talent. :)))

Miriam
6 maanden geleden

Hele fijne tarot Reading gehad. Debbie is geduldig en denkt mee. De Reading was accuraat en duidelijk. Zeker een aanrader! Bedankt Debbie!

Reactie plaatsen